Uvjeti korištenja web stranice

Pravne napomene

Sadržaj na web stranicama www.ereview.info zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.ereviw.info, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.ereview.info ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka  Zadar Tours d.o.o. Split, Uskočka 4 (dalje u tekstu: Zadar Tours) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Zadar Tours ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Zadar Tours se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Zadar Tours nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Web stranice www.ereview.info koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.ereview.info samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.ereview.info i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice www.ereview.info prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics i Embed Social. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.ereview.info u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US, te na https://embedsocial.com/cookie-policy/.

Korisnik web stranica www.ereview.info uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Zadar Tours isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.ereview.info u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika. Korištenjem web stranica www.ereview.info smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Zadar Tours se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Zadar Tours može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Zadar Tours-u. Zadar Tours će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Zadar Tours-a na zadovoljstvo korisnika. Zadar Tours se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Zadar Tours zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Zadar Tours zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.ereview.info.

Uvjeti za poslovne korisnike

Pod poslovnim korisnicima smatraju se svi korisnici stranice https://www.ereview.info tj. svi oni koji imaju kreirani ‘profil’ na istoj stranici sa bitnim podatcima i osobnim podatcima o njihovom poslovanju uključujući slike ili se prijavljuju za profil. Pravila i uvjeti za poslovne korisnike su slijedeća:

1. Prijavom za poslovnog korisnika potvrđujete da slike koje pošaljete su Vaše i da za iste imate autorsko pravo te dajete suglasnost za korištenje istih

2. E-review zadržaje pravo ukloniti profil u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga

3. Prijava poslovnih korisnika je besplatna, a profil može biti besplatno objavljen u trajanju od 30 dana nakon čega se održavanje istog naplačuje osim ako vlasnici www.ereview.info ne odluče produžiti taj period 

4. Ukoliko nakon određenog preioda suradnje poslovni korisnik nije u mogućnosti plačati održavanje profila, vlasnici stranice www.ereview.info zadržavaju podatke i recenzije o tom profilu godinu dana (deaktivacija profila), time se pruža mogućnost istom korisniku nastavka suradnje u bližoj budućnosti sa svim podatcima i recenzijama. Potpuno brisanje profila je moguće na zahtjev korinika u bilo kojem trenutku u roku od 10 dana od trenutka pružanja zahtjeva za brisanjem

5. Vlasnici stranice mogu odlučiti za besplatnom promidžbom i oglašavanjem profila poslovnih korisnika u slučaju niske posjećenosti određenog profila ili ukoliko je dogovorena takva suradnja o međusobnom promoviranju i/ili ukoliko je dogovorena suradnja o besplatnom održavanju profila na određeni period

6. Popusti su mogući prilikom ostvarene suradnje ukoliko poslovni subjekt ima više oglašenih profila također ukoliko je isti dugotrajni partner u suradnji ili ukoliko se odluči na suradnju na 6 ili više mjeseci

7. U slučaju pada ili urušavanja stranice na period duži od 7 dana moguče je produžiti ili pružiti mjesec dana korištenja iste besplatno te vlasnici stranice ne snose odgovornost za urušavanje iste.

8. Svi podatci koji su primljeni preko prijavnice se mogu javno objaviti na stranicama www.ereview.info