O meni:

Stručni trener rekreacije i fitnessa (diplomirao na Kineziološkom fakultetu Split) s višegodišnjim iskustvom u svijetu sporta i bivši natjecatelj crossfita. Trening pod mojim vodstvom podrazumijeva jednu drugačiju dimenziju treninga, što je jako važno jer razlikujem trening rekreativca početnika od treninga rehabilitacije do treninga već iskusnog vježbača. Moj način treninga je kombinacija oldschool bodybuldinga i novog funkcionalnog i crossfit načina treniranja ( functionalbodybulding i HIIB).
Isto tako vodim i grupne programe različitih sadržaja (metabolički-funkcionalni, pump, gluteus, noge) i naravno crossfit koji je moja verzija crossfit treninga.
Grupne programe treninga kao i privatne treninge održavam u Guliver energiji Solin te Warehouse Split i na otvorenom. Učestalim testiranjem (dijagnostikom) zajedno ćemo pratiti Vašu transformaciju do željenog cilja. Stalna podrška, konstantna motivacija te dovođenje tehnike izvedbe do izvrsne forme, Vašem duhu i tijelu osigurat ću kvalitetnu i sigurnu brigu o zdravlju.
Postanite i ostanite zdravi, snažni i vitki !

Kontakt

Marko Čotić

Osobni trening, grupni trening, funkcionalni bodybuilding, crossfit

Adresa 1: Guliver Energija Ulica Bilice II 53P
Adresa 2: ASK(Atletski sportski klub) Ulica Hrvatske Mornarice 10
Mob. 098 177 68 05
E-mail: [email protected]

Video