O meni:

Što je to zdravstveni fitness i koje korake mi moramo poduzeti za opće zdravlje i pravilno funkcioniranje našeg organizma?
Nakon završenog Kineziološkog fakulteta nadograđivala sam svoje znanje, u želji da svojim klijentima omogućim što efikasniji i sigurniji put do cilja, a cilj je prije svega zdravlje. Poučena iskustvom rada s klijentima a i samim iskustvom brige i za vlastito zdravlje, sa sigurnošću mogu reći da se rezultati programa zasnovanog na principima zdravstvenog fitnessa očituju svakim treningom. Treningom koji vas liječi od bolesti modernog doba, među kojima su bolest štitnjače, dijabetes tipa 2, hormonalni disbalans, izostanak menstrualnog ciklusa, degenerativne promjene kralježnice, migrene, problemi s viškom kilograma, kardiovaskularni problemi, itd.  
Sa svojim klijentima radim strukturirano, stihijski rad ne dolazi u obzir, bilježimo napretke u radu i zajedno dolazimo do željenog cilja. Osim diplome magistra kineziologije mogu se pohvaliti brojnim edukacijama (Steve Maxwell, Body Sculpt) kao i sudjelovanjima na istim (međunarodna sportska konvencija u Sarajevu STC- Sarajevo Training Convention)
Moj moto ‘Snaga je zdravlje’

Kontakt

Antonia Šantić

zdravstveni fitness – vježbe snage – kondicijska priprema sportaša -mršavljenje – redukcija tjelesne mase – program prehrane – stručni savjet – individualni pristup

Kvart/Četvrt: Brodarica

Adresa: Put Brodarice 6 (Fitness centar Joker) Split
Mob. 095 561 28 34
E-mail: [email protected]

Video