Andrea Marković - Distributer zdravih suplemenata u prehrani

About me

Hranite se pametno i u skladu s potrebama modernog doba! Moj glavni zadatak je naučiti vas zdravoj prehrani, kroz razgovor s vama dobiti bolju sliku o vašim ciljevima te shodno tome osmisliti vaš plan prehrane popraćen suplementima koji će olakšati i ubrzati cijeli proces. Radi se o prirodnim napitcima koji su bogati vitaminima i nutrijentima koje naše tijelo traži na svakodnevnoj bazi, ali zbog zgusnutog rasporeda, loših navika i krivih prioriteta nismo u mogućnosti pružiti mu esencijalne sastojke. Mislimo na vašu unutarnju i vanjsku ljepotu, stoga ćete i osim zdravih suplemenata u prehrani u ponudi pronaći i proizvode koji će dodatno njegovati vaše lice te ga hidratizirati.
Poseban naglasak stavljam na to da niste sami u ovome, već sam ja uz vas tijekom cijelog programa te vam pomažem promijeniti prehrambene navike, stvaram personalizirani program, dajem savjete koliko proizvoda koristiti ovisno o vašoj situaciji i osiguravam da vam motivacija ostane na visokoj razini.

Contact

Andrea Marković - Distributer zdravih suplemenata u prehrani

Fitness proizvodi i suplementi: savjetovanje u vezi zdrave prehrane – prodaja suplemenata u prehrani – zdravi suplementi za nedostatak energije – zdravi suplementi za višak ili manjak kilograma – praćenje napretka, individualni program i pomoć u promjeni prehrane i održavanju motivacije


Kozmetički proizvodi: prirodne kreme za lice – serumi – hidratacija lica – face lifting

Lokacija: Zadar

Adresa: Miroslava Krleže 5b
Mob. 092 331 18 28
E-mail: [email protected]