All beauty services in one spot
Hair salons, cosmetic salons offering facial and body care, hand and foot care, makeup, waxing...

A healthy mind in a healthy body:
Osobni treneri, fitness studio, nutricionisti, teretane, plesni studio…

About us

Di Spa Fitness studio Split

E-Review je osmišljen kao mjesto gdje možete pronaći i ostaviti recenzije za najbolje profesionalce u svom gradu. Jasno je da u svakoj profesiji ima iznimnih stručnjaka koji su strastveni za svoje zanimanje, ali ponekad ih nije lako pronaći. Tu nastupamo mi, a i vi kao naši korisnici. Pomoću naše stranice možete detaljnije pogledati opis usluga, kontakt, slike i slično. S druge strane, zahvaljujući vašim recenzijama možete pomoći dvojako: pomažete novim klijentima da donesu odluku koja usluga je najprikladnija za njih, a s druge strane pomažete i vlasnicima poslovanja kako poboljšati svoje poslovanje i pružiti bolju uslugu i iskustvo korisnicima.

Privatno poduzetništvu je u usponu, što bi nas trebalo sve veseliti, ali to također znači da je poduzetnicima teže isplivati u mnoštvu. Mi vjerujemo da iskrenost, kvaliteta i trud uvijek moraju biti nagrađeni, a recenzije su način da ta nagrada ostane trajno zabilježena. Nedvojbeno, usmena preporuka je i dalje bitna, ali na nju se sve manje može računati. Pošto sve više ljudi koristi internet mi smo se odlučili za digitalni oblik preporuka pošto recenzije ostaju trajno, a dostupne su i vidljive svima.

Pridružite se našoj ideji te svoje poslovanje učinite transparentnijim i vidljivijim onima koji traže usluge iz Vaše struke i djelatnosti.

 

FAQ

How to sign up as a business users?

Prijava je poprilično jednostavna i traje samo par minuta. Za početak kliknite na “Poslovni korisnici” u meniju te pratite korake. Molimo da ispunite sva obvezna polja, a ostala polja predlažemo da popunite ukoliko se odnose na Vas jer će na taj način Vaš profil imati više informacija. Ukoliko nemate društvene mreže ili web stranicu, primjerice, to nije problem, samo ostavite to polje prazno.  Vaš profil će biti gotov kroz 3-5 dana, a potom ćete ga dobiti na provjeru te nakon što ga odobrite, profil će biti aktivan. Ukoliko imate poteškoća pri prijavi slobodno nas kontaktirajte putem mail-a.

What are the rules of leaving a review?

Reviews have to be genuine and appropriate. Curse words, insults, degradation and discrimination of any sort is not permitted and these kind of comments will be removed and reported if necessary.

The business that I want to recommend is not on the list, what do I do?

Contact the owner of the business and ask them to sign up their profile on our website or to contact us via e-mail if they have difficulties signing up.

Kako se određuje rang lista i koliko se često ažurira?

Kriteriji za rangiranje ovise o dva faktora: broj recenzija i ukupna prosječna ocjena. A rang lista se ažurira dva puta mjesečno: 1.-og i 15.-og u mjesecu.

My business/town is not on the list yet, what do I do?

Naš je cilj povećati opseg zanimanja i lokacija što je brže moguće, ali dodavanje je postepeno kako bi osigurali kvalitetu i transparentnost stranice. Za detaljnije informacije, pošaljite nam mail s vašim zanimanjem. Ukoliko želite biti obaviješteni o objavljivanju novog zanimanja ili grada, pošaljite nam mail sa zahtjevom “želim biti na mailing listi za (unesite grad/zanimanje)”.

I want to publish my content, how do I publish it on the Blog?

Ukoliko imate temu koja vam je zanimljiva, o kojoj imate dosta znanja i koju biste željeli objaviti na našem blogu, slobodno nam se obratite  putem mail-a ili Instagrama i pa ćemo se dogovoriti oko detalja.