Frizersko - kozmeticki salon TeSa

O nama:

‘Hair is the crown you never take off’ i upravo je to nit vodilja koja me vodi sve ove godine u mom radu i ‘tjera’ da svojim klijentima pružim uslugu jedinstvene frizure i doživljaja dolaska u salon. 14 godina iskustva u poslu mi otvara vidike o brojnim novim idejama u uslugama friziranja kao i lakšeg prihvaćanja noviteta i nadograđivanja svog znanja i stručnosti. Specijalist  sam za color (balayage, freehand pramenovi). Mnogobrojni certifikati kao i status majstor-frizera doprinose kvaliteti usluge ali i ulijeva dozu sigurnosti klijentima pri dolasku u salon. Vitality’s brand, koji koristim u svom radu, također pridonosi kvalitetnoj njezi kose, a lagana i opuštajuća muzika i atmosfera bez velikog čekanja popravlja i pospješuje sveukupni dojam. Svojim klijentima sam maksimalno posvećena i garantiram individualni pristup kroz prepoznavanje koji stil frizure bi najbolje pristajao i savjetovanja o njezi i brizi kose.

Kontakt

Frizersko - kozmeticki salon TeSa

Frizerske usluge: brojne frizerske usluge – specijalist za color (balayage, freehand pramenovi) – majstor frizer – Vitality’s brand – ženske i muške frizure – svečane frizure


Njega tijela: maderoterapija – masaže (relax, medicinska, anticelulitna) – limfna drenaža – zelena magma

Njega lica: lash lift – tretman čišćenja lica – korekcija obrva

Njega ruku i stopala: pedikura (medicinska, estetska, suha) – manikura – trajni lak – lakiranje i oblikovanje noktiju – deeping – razni tretmani (nokat u mesu, kurje oko, nadogradnja palca, reparacija nokta)

Depilacija: hladni vosak – egipatska depilacija – šećerna pasta (ručno rađena)

Posebne usluge: paketi usluga – termodeka

Kvart/Četvrt: Gripe

Adresa: Osječka 5b, Split
Mob. 095 578 20 69
Mob. 091 570 22 01
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]