O nama:

Butiga O’ Lipote je kozmetičko-frizerski studio posvećena kozmetici, ljepoti i osobnoj njezi. Nastao kao suradnja sestara koje su svoje snage i znanje udružile ka zajedničkim uspjesima i rezultatima. Idejna filozofija poslovanja su profesionalnost, iznimna razina usluge i komunikacije te top svjetski brendovi u portfelju proizvoda s kojima radimo. Konstantno se educiramo u skladu s najnovijim trendovima i zbivanjima na tržištu, kako bi naše klijentice i klijente savjetovali o najboljim proizvodima ali uslugama dostupnim na istom, a istovremeno pružili i vrhunsku kozmetičko-frizersku uslugu.

Božena – frizerka: profesionalni majstor frizer koji svoje znanje i iskustvo gradi preko 20 godina u struci te je i vlasnica salona preko 10 godina. Rad u inozemstvu i na domaćem tržištu kao i brojne edukacije i seminari samo su dodatni plus u bogatoj karijeri. U svom radu koristi brandove kao što je Schwarzkopf koji olakšavaju rad i pospješuju razinu i kvalitete usluge, što naši klijenti prepoznaju te zadovoljni napuštaju salon i vračaju se entuziastični.  

Tamara: majstor pediker i kozmetičar sa dugogodišnjim iskustvom u praksi (preko 15 god) koja je svoje sakupljeno znanje i iskustvo iz drugih salona prenijela na otvaranje svog salona. Kroz razne i mnogobrojne edukacije i seminare uvijek nastoji pružiti svojim klijentima ono što je najmodernije i najbolje za njihove potrebe. Suradnja sa brendovima O.P.I i Juliette Armand te Kalos za ekstenzije trepavica dodatno pospješuju razinu usluge. Dugogodišnje iskustvo, vrhunska edukacija, i profesionalni materijali i oprema jamac su da je kozmetičko-frizerski salon siguran odabir za svaku ženu koja drži do sebe.

Kontakt

Butiga O' Lipote

Frizerske usluge: šišanje – bojanje – pramenovi – svečane frizure – njega kose – dječje frizure


Njega lica: njega i čišćenje lica – ekstenzije trepavica – lash lift – bojanje i oblikovanje obrva – henna brows – dermoabrazija – ultrazvuk – dermapen – oxygen tretmani – dijagnoza lica

Njega tijela: maderoterapija – masaže (medicinska, relax) – limfna drenaža

Njega ruku i stopala: pedikura – medicinska pedikura (kurje oko, nokat u meso) – SPA pedikura i manikura – trajni lak

Depilacija: hladni i topli vosak – šećerna pasta

Make up: svečano i dnevno šminkanje

Posebne usluge: boosteri za lice (botox, hijaluron) – piling tijela

 

Kvart/Četvrt: Kman

Adresa: Šibenska 3, Split
Mob. 099 222 32 27 Tamara kozmetičar
Mob. 091 792 51 08 Božena frizerske usluge
E-mail: [email protected]