O nama:

Kao salon koji Vam pruža pet metoda nadogradnje kose, Brand Beauty garantira primjenu najsuvremenijih metoda nadogradnje kose koje su potpuno sigurne za Vašu prirodnu kosu. Kontinuirano se educiramo i pratimo sve najnovije svjetske trendove nadogradnje kose.
Prvi smo u Hrvatskoj educirani za ugradnju kose ICE metodom koja je ujedno i najtraženija u našem salonu. Osim ICE radimo ugradnju tape in, keratin, microring. U potrazi za najkvalitetnijom prirodnom kosom koja postoji na tržištu , ostvarili smo kontakte sa liderima u ovoj industriji, te Vam garantiramo da ćete odabirom našeg salona dobiti kosu najveće kategorije kvalitete. Našu kosu uz korekcije možete nositi i do godinu dana. Dogovorite konzultacije i prepustite se našem timu koji će u skladu sa Vašim željama i tipom kose, zajedno sa Vama , odabrati metodu ugradnje koja Vam najviše odgovara uzimajući u obzir Vaše želje i mogućnosti. Predivna kosa se ne događa slučajno – dogodi se rezervacijom svog termina u Brand Beauty!

Kontakt

Brand Beauty

šišanje – koloracija – balayage – nadogradnja najkvalitetnijom kosom – ekstenzije – keratinski tretman –  njega kose ekskluzivnim ACTYVA proizvodim marke Kemon – razne metode nadogradnje kose

Kvart/Četvrt: Pazdigrad

Adresa: Put Pazdigrada 6a
Tel. 021 210 484
Mob. 099 263 48 31
E-mail: [email protected]